U bent hier: Home > Inschrijven

Inschrijven voor het open podium

Elk jaar vanaf 1 mei!

Inschrijven voor het open podium kan elk jaar vanaf 1 mei. Voor de optredens hanteren we het principe van "first come, first served". We kunnen helaas geen aanmeldingen accepteren voor deze datum en kunnen ook geen voorrang geven aan bepaalde scholen (ook niet omdat je al jaren naar het festival komt bv.). Dit lijkt ons het eerlijkst! Kan je om een bepaalde reden ons niet contacteren op 1 mei, dan mag je jouw inschrijving uiteraard ook via iemand anders laten lopen (bv. een vriendin die voor jullie beiden inschrijft). Het inschrijvingsgeld voor danseressen is tevens ook je entree en bedraagt 4€/persoon, ongeacht het aantal dansen dat je brengt. Je hoeft dus niet per dans te betalen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@belly2belly-festival.be. Gelieve niet via facebook of andere mailadressen in te schrijven om te vermijden dat we het overzicht kwijt geraken!
Wacht zeker niet te lang, want de optreedplekjes zijn meestal op slechts enkele uurtjes tijd volzet!

Vermeld bij je inschrijving steeds:

  • je eigen naam
  • je artiestennaam of de naam van de school of groep waarin je danst
  • wat je graag wil dansen (solo/duo/groep), welke stijl mag je later doorgeven
  • een voorkeurstijdstip (we proberen hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden)

We proberen alle mailtjes binnen de 2 werkdagen te beantwoorden.

Enkele richtlijnen voor het samenstellen van het programma, deze om zoveel mogelijk danseressen de kans te geven om op te treden:

  • maximale duurtijd per optreedplek is 5 min.
  • in eerste instantie 1 optreedplek per danseres. Wil je graag 2 solo's dansen, dan zal 1 dans hiervan in eerste instantie op de wachtlijst komen te staan. Na de eerste inschrijfronde bekijken we wie er een tweede dans kan brengen!
  • je optreedplekje is pas bevestigd nadat we jouw inschrijvingsgeld (entree) ontvangen hebben. Optreedplekjes die op 01.07.2017 nog niet zijn bevestigd/betaald, worden standaard terug vrij gegeven voor de volgende op de wachtlijst!

Zodra het programma volzet is, werken we met een wachtlijst.
Wanhoop zeker niet als je bericht krijgt dat je op de wachtlijst staat! De ervaring heeft ons geleerd dat er elk jaar in de weken voor het festival nog verschuivingen in het programma gebeuren, soms zelfs heel last minute!

Neem voordat je inschrijft zeker ook eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen!